Rik Torfs (CD&V) verrast vandaag de kopstukken in zijn partij door hen een gebrek aan moed en durf te verwijten. CD&V Herentals nodigt Rik Torfs op maandag 27 februari naar Herentals uit. CD&V Herentals durft dus meer dan de andere lokale afdelingen.

 
Door de nationale hetze van  zaterdag en de reacties van de partijbonzen daarop krijgt de gespreksavond van CD&V volgende week iets extra's.

CD&V Herentals wil weten wat er leeft onder de Herentalse bevolking. Daarom organiseren ze een aantal avonden rond een bepaald thema waarmee ze ten eerste willen informeren maar ook in dialoog willen treden met alle Herentalsenaren.
 
In een volgende thema-avond willen ze het hebben over het imago en de kracht van de christendemocratie: in een maatschappij waar samenhorigheid, respect en vertrouwen heerst, is er nood aan een evenwicht tussen vrijheid en verantwoordelijkheid, tussen rechten en plichten. Het zoeken naar goede evenwichten om tot een warme, solidaire samenleving te komen, is net de sterkte van de vernieuwde christendemocratie!
 
De avond gaat door op 27 februari om 20u in Hotel Karmel in Herentals (Grote Markt).
 
De avond is GRATIS en voor iedereen toegankelijk!